2020

Gepubliceerd op 30 december 2019 om 12:33

En opeens is het alweer bijna 2020, dit jaar is weer voorbijgevlogen! Een mooi moment om na te denken wat goed is, beter kan en waar mee te stoppen. Tijd om veranderingen door te voeren voor het bouwlab. Veranderingen waardoor het bijvoorbeeld voor jullie makkelijker wordt om te reserveren: er is nu een online kalender waar je kunt zien voor welke momenten je nog tickets kunt kopen, en je kunt die meteen aanschaffen zodat de plekjes gereserveerd staan. Lekker duidelijk en minder heen en weer mailen (dat is vooral voor mij fijn )


In de kalender is ook te zien wanneer er nog plek is voor een kinderfeestje, via de link kun je een datum reserveren, maar om te voorkomen dat dit te makkelijk gedaan wordt, is de datum pas gereserveerd na bevestiging van mij, en een aanbetaling van 25%.
Hier kun je de kalender vinden op de website:

https://www.hetbouwlab.nl/reserveer/kalender
Met dat online reserveren verdwijnen de strippenkaarten (eerder gekochte strippenkaarten zijn natuurlijk nog geldig, begin januari zal ik codes versturen waarmee online geboekt kan worden), die blijven alleen beschikbaar om kado te geven. Om te voorkomen dat we met grotere groepen moeten gaan werken ben ik helaas genoodzaakt om de prijs iets te verhogen, vrijbouwen op de zaterdagmorgen zal €9,50 worden. De prijzen voor de kinderfeestjes veranderen niet, de bouwclub wordt wel wat duurder, nl €37,50 per maand (er is weer plek op de donderdag van 15-17u)


Namens Beon, Inez, Lucy en Milja: wij wensen jullie een hele fijne jaarwisseling en heel veel blokjes in het nieuwe jaar, een blokje gezondheid, een blokje liefde en heeeel veel bouwblokjes

Reactie plaatsen

Reacties

Rudolf / Laura
4 jaar geleden

Jullie ook happy new year!!