HOERA!

Gepubliceerd op 19 mei 2020 om 15:10

Goed nieuws! vanaf 1 juni gaan we echt weer open met het bouwlab!
Dit betekend voor nu, dat we donderdag 4 juni en vrijdag 5 juni weer gaan beginnen met de bouwclub en dat er zaterdag 6 juni weer vrijgebouwd kan worden. Dit doen we met 8 kinderen maximaal, onder begeleiding van 1 volwassene (Milja :D )
Reserveren kan hier

Natuurlijk nemen we de hygiene regels in acht en hebben we wat extra afspraken binnen de Performance Facory gemaakt. Bij binnenkomst is het verplicht de handen te desinfecteren bij de hoofdingang. Daar verzamel ik de kinderen zodat we met z'n allen naar boven gaan, zonder ouders. In het hele gebouw zijn looproutes aangegeven, om te voorkomen dat mensen te dicht bij elkaar door de gangen gaan.
Als we in het bouwlab aankomen en de jassen uit zijn, wassen we nogmaals de handen en dan gaan we aan de slag.
Als de 2 uur voorbij zijn, gaan we met z'n allen naar beneden om de ouders op te wachten.

Aan jullie dus de vraag om zo punctueel mogelijk te zijn, zodat we niet heel lang als groep de ingang blokkeren. Zoals jullie waarschijnlijk begrijpen is het op moment niet mogelijk dat ouders erbij blijven in het bouwlab, willen jullie dit vast bespreken met de kinderen?

In de vakantie gaan we op donderdag en vrijdag van 10-15u bouwen met 8 kinderen tegelijk maximaal.
Daardoor is het overzichtelijker en kunnen er lekker grote sets gebouwd worden! We doen dit met kinderen vanaf 8 jaar! (als jouw zoon of dochter al vaak is geweest, dan kan het in overleg ook met jongere kinderen)

Met kinderfeestjes starten we weer in September, en het is al mogelijk om data te reserveren

Omdat de sluiting van het bouwlab redelijk snel moest, zijn er nogal wat mensen die vooruit betaald hadden/hebben. Voor deze mensen maak ik codes aan in de webshop waar mee afgerekend kan worden. Dan hebben jullie wel gewoon de mogelijkheid om zelf een reservering te maken wanneer het uitkomt. Heb je de code nog niet ontvangen, maar wil je wel vast reserveren? Bel me dan even op 0633935575