Bouw Master

Gepubliceerd op 19 juni 2020 om 12:11

Jullie hebben het vast al in de wandelgangen gehoord, we gaan deze zomer de beste Bouw Master van Twente kiezen! Waarschijnlijk hebben jullie, net als ik, genoten van LEGO Masters de afgelopen tijd, maar nu is het tijd om jullie te laten strijden voor de titel!

Wanneer:
In de maand juli hebben we op donderdag en vrijdag de lange bouwdag in de agenda staan. Hier kun je een plekje reserveren: https://www.hetbouwlab.nl/reserveer/kalender

Wat:
Op deze dagen bouwen we van 10 tot 15 uur en kunnnen jullie meedoen aan de wedstrijd. In de ochtend is er een opdracht, en in de middag nog een, en tussendoor eten we gezellig met z'n allen de eigen meegebrachte lunch.

Wie:
Het is voor kinderen van 8 tot 14 jaar. Jonger mag ook, maaar alleen in overleg!

Hoe:
Alle bouwwerken worden online vertoond en er kan gestemd worden! En op zaterdag 15 augustus maken Jos en Evelien (JA! Deelnemers van LEGO Masters) de winnaars bekend! Hopelijk kunnen we ook die dag een heuze finale bouwdag houden, maar dat is nog even afhankelijk van de Corona maatregelen...

Prijzen:
Natuurlijk zijn er ook prijzen te winnen, het is niet voor niks een wedstrijd ;-) En aangezien de finale samenvalt met het 5-jarig bestaan van het bouwlab, doen we niet te zuinig.
de 1e prijs is LEGO twv €100, de 2e prijs is LEGO twv €50,- en de 3e prijs LEGO twv €25

Nou, hoe klinkt dat? Klinkt als een mooi vooruitzicht deze zomer, of niet?
Natuurlijk zijn deze lange bouwdagen deze vakantie ook toegankelijk voor kids die geen zin hebben in de wedstrijd, maar die gewoon lekker willen bouwen (of vaker willen komen), dat kan gewoon!! Maar deelnemen kan natuurlijk maar 1x ;-)