Blijven bouwen aan het Bouwlab

Gepubliceerd op 24 februari 2021 om 11:31

Ook na deze persconferentie is het weer even slikken. We mogen nog niet open, en er is ook geen uitzicht op wanneer dat wel weer mag….  Ogen open houden voor wat er allemaal wel kan wordt steeds lastiger, en de potjes beginnen op te raken. Het potje groeien en investeren (in nieuwe ipads, nieuwe lego sets, en educatieve materialen) is opgegeten. En ook pensioen, onvoorziene uitgaven, en te betalen belasting zijn leeg. Gelukkig is de verhuurder behulpzaam, de huur mag even vooruitgeschoven worden!

Dit is geen zielig verhaal, maar meer een status update. Ik ben vooral heel dankbaar dat mijn familie en vrienden allemaal in goede gezondheid deze periode doorkomt en dat ik zo’n prachtig bedrijf heb neer gezet, een plek die voor zoveel kinderen en hun ouders zo belangrijk is geworden dat ze niet kunnen wachten tot het weer open mag! Dankjewel voor al jullie berichtjes over hoe de kinderen het bouwlab missen, en waarin jullie hulp aanbieden. Die geven een ontzettend positieve boost en helpen enorm! Maar voor die prachtige toekomstplannen kan ik meer hulp gebruiken!

2020 ben ik zonder steun doorgekomen, maar daardoor zijn wel alle toekomstplannen ook bevroren. Dit jaar begin ik met minimale inkomsten maar gelukkig wel met heel veel plannen en tijd om aan die plannen te werken. Help me het hoofd boven water te houden zodat ik jullie binnenkort op de hoogte kan brengen van alle mooie ontwikkelingen

Helpen kan op 3 manieren:

  • Vertel me jullie verhalen over het bouwlab, wat het betekend voor je kinderen en wat mijn rol daarin is. Deze zou ik graag (ANONIEM) plaatsen op social media en mijn website om duidelijker te maken aan de wereld dat het bouwlab veel meer is dan alleen maar een heleboel lego
  • Blijf Brokjes bouwpakketten kopen, geef ze cadeau, laat de wereld zien hoe leuk het is (bestellen kan hier)
  • Maak vrijblijvend een donatie om te investeren in de toekomst van het bouwlab
    (https://gofund.me/65ae5dfc)

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.