De kracht van het bouwlab

Gepubliceerd op 8 maart 2021 om 14:40

De kracht van het bouwlab zit denk ik in het feit dat de bouwers zelf kijken waar ze die dag zin in hebben om te maken. Soms is alleen blokjes sorteren gewoon even heel fijn.
Daardoor kunnen ze eerst even stilstaan bij zichzelf, wat kan ik vandaag, wat wil ik vandaag, en leren naar zichzelf te luisteren. Met kleine successen energie en kracht opbouwen voor grotere successen. Er is geen kind dat helemaal niks wil, maar soms moet er zoveel dat je geen tijd meer hebt om na te denken wat je eigenlijk zelf wilt....

Er zijn geen echte regels, maar mocht het nodig zijn, dan worden er afspraken gemaakt. Één belangrijke is, dat we met anderen omgaan op een manier dat we dat zelf ook fijn vinden, dus complimenten ipv fouten benadrukken, en elkaar helpen als dat nodig is en vooral geen competitie!

Er zijn meer dan 300 Lego sets om uit te kiezen, en meer dan 20 verschillende projecten om te bouwen en programmeren en ontelbare om zelf te bedenken. Er kunnen stopmotion filmpjes gemaakt worden, videoclips, knikkerbanen en we hebben een bouwlab tiktok en YouTube om zelf filmpjes voor te maken. (Maak die bizarre meme na met Lego) Bijna alle bouwpakketten van LaQ kunnen gemaakt worden, en dan zijn er ook nog de brokjes waarmee we pixelart maken.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.